СЦЕНИ И ЛОКАЦИИ

“ТЕРА ТУР СEРВИЗ ЕООД”, София, България, се гордее с над десетгодишен опит в инвестирането и управлението на ваканционни и жилищни комплекси. Фирмата е известна със своята верига от проспериращи ваканционни хотели “HELIOS HG”, на първа линия на брега на Черно море. “Тера Тур Сервиз ЕООД” инвестира в недвижими имоти по българското Черноморие, в български ски курорти и в голф туризма в страната. Името “Тера Тур Сервиз ЕООД” е гаранция за компетентност и безкомпромисно качество, базирано на дългогодишния опит на компанията в сферата на туризма и инвестициите.

 

Последният проект на компанията е “Правец Голф и Спа Ризорт”- който се състои от 4 звездния RIU Pravets Resort Golf Spa Casino хотел, голф игрище с 18 дупки и комплекс с недвижима собственост.

 

www.tts.bg

 

ОБЩИНА ПРАВЕЦ се намира на 60 км североизточно от гр. София и заема площ от 323 кв. км. Населението е общо 9211 жители, от които около 5000 в общинския център – гр. Правец. Тя включва общо 11 населени места – град Правец и селата: Разлив, Правешка Лъкавица, Калугерово, Своде, Осиковска Лъкавица, Осиковица, Джурово, Равнище, Видраре и Манаселска река. Населените места са с ясно изразен планински и полупланински характер. Четири от тях /Разлив, Осиковица, Видраре и Джурово/ са с население над 500 души. Общината граничи с Община Ябланица на североизток, с oбщина Роман на север, с община Етрополе на юг и с община Ботевград на запад.

 

www.pravetz.org

 

Народно читалище "Заря" е основано през 1885 г. от група родолюбиви правчани. Разполага с модерна сграда, построена през 1981 г., която включва 5 репетиционни зали, основна зала с 500 места с климатик и напълно автоматизирана сценична механизация, Библиотека. Към читалището са създадени школи по изкуства и художествено-творчески състави: танцов състав, духов оркестър, школа по пиано, школа по народно пеене, школа по народни и модерни танци. Читалището поддържа библиотека с общодостъпна, безплатна читалня. Поддържа се тематична справочно-библиографска картотека и каталог. Към читалище "Заря" функционира кино, което е един от основните източници на приходи.